A hangszóróra kattintva meghallgatható a kijelölt szöveg. A felolvasó program forrása: GSpeech
Eszközkölcsönző Terápiák Utazó gyógypedagógusi hálózat Szakiskola Videók Empátia Alapítvány Köszönjük

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át iskolánk alapítványa javára. Empátia Alapítvány, adószám: 18762282-1-14. Köszönjük!

 • Az intézmény területén mindenkinek – diákoknak, pedagógusoknak, asszisztenseknek, technikai dolgozóknak – kötelező a maszk használata. A maszkot elsősorban a közösségi terekben, folyosókon, irodákban, tanári szobában szükséges használni.
 • Törekedni kell a 1,5 méteres védőtávolság betartására. Az irodákban, tanári szobában, csak meghatározott számú dolgozó tartózkodhat, és szükséges a folyamatos szellőztetés.
 • A tanulók az óraközi szüneteket, jó idő esetén, az iskola udvarán töltik el. Rossz idő esetén meghatározott létszámban tartózkodhatnak az osztályok előtti folyosón, a védőtávolság betartásával, valamint a maszk kötelező viselésével.
 • Ebédeltetés: az osztályok minden nap meghatározott idősávban, a számukra kijelölt asztaloknál elhelyezkedve fogyasztják el az ebédet.
 • Látogató – szülő, hozzátartozó, gyermekvédelmi kolléga, hivatalos ügyet intéző személy – csak indokolt esetben, valamint az intézményvezető engedélyével léphet be az intézménybe, ahol a lázmérés, a kézfertőtlenítés, valamint a maszk használata számukra is kötelező. Az ügyintézés célját meghatározva, a keresett személyt (osztályfőnök, vezető, iskolatitkár) megnevezve, a portás kollégáknak szükséges jelezni.
 • A rendszeres szappanos kézmosás mellett kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát, valamint a köhögési, tüsszentési etikett betartását, illetve az arc érintésének kerülését.
 • Az iskola helyiségeinek, közösségi tereinek rendszeres takarítása, fertőtlenítése a járványügyi protokoll szerint zajlik.
 • Amennyiben a nap folyamán egy tanulónál felmerül a betegség lehetősége, akkor a szülőt telefonon értesítjük, akinek a gyermeket haza kell vinnie. A gyermeket a szülő megérkezéséig elkülönítjük.
 •  

  Letölthető dokumentum

  Képes útmutató tanulóinknak a járványügyi szabályok betartásához

   
   
   

  Kisegítő lehetőségek

  A hangszóróra kattintva meghallgatható a kijelölt szöveg. A felolvasó program forrása: GSpeech