A hangszóróra kattintva meghallgatható a kijelölt szöveg. A felolvasó program forrása: GSpeech
 
EFOP-3.1.6-16-2017-00039
"Másnak lenni, ugyanúgy élni"
Súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek esélyeinek javítása
komplex programmal Somogyváron

Egy borongós tavaszi napon, 2019. május 17-én a tanulókkal, szülőkkel, nevelőkkel, asszisztensekkel és pedagógus kollégákkal együtt elindultunk, hogy egy tartalmas és csodás napot töltsünk együtt. A kirándulásra buszokkal indultunk a reggeli órákban. Fonyódra érkezést követően a tízórai elfogyasztása után a gyerekek birtokba vehették a strandon lévő játszóteret. Hintáztak, csúszdáztak, kötelet másztak, szaladgáltak.

A következő program egy hajókirándulás volt, amely a hideg szél ellenére fantasztikus élményt nyújtott a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt,  különösen azoknak, akiknek először ültek hajón. Megcsodálhattuk a gyönyörű tájat és természetesen tartalmas beszélgetéseket folytattunk a szülőkkel, kollégákkal, miközben a gyerekek figyelték a vizet, a tájat és a felbukkanó vízi állatokat.
A hajóút után egy hangulatos étteremben megebédeltünk, majd a Balatonpart egyik legjobb fagylatozójának kínálatából választhattunk a finomságok közül.

A nap végén egy rövidebb sétát tettünk a parton, mely méltó lezárása volt ennek a programnak. Élményekben gazdag volt ez a nap mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Az esemény csapatépítő jelleggel is bírt, hiszen azokkal a kollégákkal, akikkel nem állunk napi kapcsolatban, sikerült kicsit jobban megismernünk egymást.

 
 
 

Kisegítő lehetőségek

A hangszóróra kattintva meghallgatható a kijelölt szöveg. A felolvasó program forrása: GSpeech